luni, 9 mai 2011

First time at Sephora!

           Buna, si bine v-am regasit.Parca sunt zana de la Surprize...
Anyways...dupa cum zice si titlul am fost ieri la Sephora pt prima data.In Cluj,Pollus Mall.Tot mall-u mi-am zis "sa nu treci de Sephora,sa nu treci de Sephora" si la un moment dat zice sormea "nu e asta Sephora ala cu care m-ai innebunit intruna toata saptamana?"...Da,bineinteles...era sa-l ratez.Nici nu ma mir.Bun.Cand am intrat in Sephora am cantat in surdina "aaaleluiaaaa",ca parca prea ma simteam in Rai,si doar pe urma mi-am dat seama ca nu-s totusi singura-n magazin :D.
            Ce-am gasit?Pai cam tot ce stiam ca o sa gasesc...produse de top...preturi de.....top (wtf?280 lei fdt Chanel???) si paznici barbati care ma inhiba cand vreau sa ma mazgalesc pana la coate cu toate cele.
            Si ca tot ziceam de fdt Chanel (care e in jur de 280 lei OMG) l-am testat pe cel "Lift Lumiere", ca "Vita Lumiere" n-aveau,cu toate ca paznicul ma inhiba,cum am mai spus.Si m-am socat...nu mi-a placut DELOC.Nu stiu daca mostrele sunt la fel de calitative ca si fdt propriu-zis,dar asta era lipicios si NU acoperea NIMIC.
            Pe scurt imi place Sephora, e ca-n Rai pt mine...dar cand vad preturile ma prabusesc direct in cazanul cu smoala incinsa din Iad.
Eu nu am Sephora in oras,dar pe mine nu m-ar ajuta cu nimic pt ca preturile sunt super-mega-extra-hyper mari pt bugetul meu...limitat.


                           V-am pupat!!!





5 comentarii:

  1. ce fain si eu vreau macar sa merg sa mi clatesc ochii:X

    RăspundețiȘtergere
  2. doamne da' multe mai au acolo...nici n-am apucat sa ma uit la tot ca se grabeau sormea cu prietena mea si mai era si un baiat cu noi care incepuse sa se uite la fdt :)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. s-a deschis sephora si in polus?!?!eu stiam ca e numai in iullius.

    RăspundețiȘtergere
  4. sincer mie nu mi se pare cine stie ce sephora.. :| e un magazin cu de-toate care isi permite sa ridice pretul pentru ca eu renume. gasesti produse de aceeasi calitate sau chiar mai bune (sau chiar si aceleasi produse) pe net la preturi mult mai mici. Eu n-asi sfatui pe nimeni sa cumpere de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cupcake da,eu in Pollus am fost...


    Miha,de acceasi parere sunt si eu.Imi place doar cum arata,cu toate fardurile alea inauntru..ca-n Rai,pt mine,dar nici daca as avea bani cu sacul nu cred ca i-as decarta acolo,nu pt ca is zgarcita,dar pur si simplu poti gasi deal-uri mai bune.

    RăspundețiȘtergere