marți, 10 mai 2011

ELF Eyelid Primer...AGAIN

           Buna. Acum ceva timp vorbeam de paleta Complexion Perfection si de Eyelid Primer, ambele de la ELF, AICI.

           Pe langa ce spuneam acolo, vreau neaparat sa va spun ce mi s-a intamplat astazi, purtand primerul.Poate vi s-a intamplat deja, dar mie una nu.Poate parea ciudat, dar mie mi-a facut spranceana stanga sa se ridice, in sensul de "hmmmm...interesant".

            Mie una imi lacrimeaza ochii destul de des.Azi dimineata mi-a lacrimat ochiul stang si mi-am simtit pleoapa uda.La un moment dat, cand nu era nimeni prin jur, am scos oglinda si m-am uitat, fara intentia de a sterge cu degetul lacrima de pe pleoapa, pt a nu strica machiajul.
De obicei, lacrima era absorbita de praful fardului, si se strangea,dar de data asta arata bine.Normal ca nu m-am putut abtine si am dat cu degetul peste pleoapa...si m-a mirat ceea ce-a urmat...lacrima s-a luat pe deget, fara a sterge machiajul, fara a-mi intinde machiajul,etc, ca si cum as fi luat roua de pe o frunza. (Doamne ce poeta desavarsita avem printre noi).
Poate nu-i cine stie ce, dar pe mine m-a mirat asta, pt ca de fiecare data cand se intampla si imi stergeam pleoapa, se lua si fard pe deget.

               Deci...mai e nevoie sa spun altceva?? M-a convins de eficacitatea sa, primerul asta.L-am aplicat si pe mana si am observat ca creeaza (scuzati cacofonia) o pelicula "impermeabila", daca se poate spune asa.

                Nu mi-a facut probleme, si eu am pleoape fff uleioase, niciun fard nu sta mai mult de 2 ore fara primer, iar pe asta l-am purtat sambata de la 5 jumatate dimineata, pana la 10 seara, adica...(numai putin sa numar :D).....14 ore si jumatate???...si nu s-a strans decat foarte putin pe la 8 seara.M-am razgandit, si cand mi se termina, imi cumpar altul cu siguranta.

                  Atentie!!!!!! "Secretul" acestui primer e urmatorul:
Aplicati putin, si  ASTEPTATI  SA  SE  USUCE COMPLET inainte de a aplica fardul.




                                   V-am pupat!!!!!!!

5 comentarii:

  1. eu nu eram prea multumita de elf.dar ma bucur ca tu esti:*

    RăspundețiȘtergere
  2. de el* nu de elf scuze..de elf sunt f multumita:)0

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu il am.Mie imi place foarte mult.Il folosesc chiar mai des decat pe cel Urban Decay :D

    RăspundețiȘtergere
  4. tanjeam dupa UDPP dar gata...m-am lecuit!

    RăspundețiȘtergere
  5. si mie imi place mult,cateodata il tin de dimineata pana seara si fardul ramane pe pleaope toate ziua.te pup

    RăspundețiȘtergere