joi, 14 aprilie 2011

Review ELF Complexion Perfection Powder si ELF Eyelid Primer

          Dupa cum am promis,am revenit cu un review despre produsele pe care mi le-am comandat de la ELF acum vreo saptamana.
          Am avut destul timp,consider eu,sa le testez indeajuns incat sa am ce sa spun despre ele.
          So,here we go:


      Complexion Perfection Powder


         Ce spune ELF despre aceasta pudra:
    
  Creaza un ten uniform si radiant, care va arata minunat si sanatos. Formula usoara uniformizeaza nuanta tenului si absoarbe excesul de grasime. Lumineaza, matifiaza si neutralizeaza tenul. Nuantele trebuie sa se amestece una cu cealalta, deoarece cea albastra neutralizeaza oranjul, verdele neutralizeza rosul, rozul neutralizeaza griul si galbenul lumineaza si neutralizeaza rosul.

                                                     INSTRUCTIUNI
Aplicati pudra pe toata fata pentru a o lumina si a uniformiza nuanta tenului, precum si pentru a neutraliza roseata.

Greutate neta: 13.5g
    


        Ce spun eu despre ea:

 In primul rand,culorile nu sunt foarte pigmentate,deci nu vor neutraliza problemele tenului foarte mult.Pt persoanele cu ten curat,fara probleme,e perfecta,dar pt tenul acneic sau cu "discoloration" pudra nu va face cine stie ce,pt ca nu e destul de "coloranta"
Apoi,cei de la ELF sustin ca pudra lumineaza si matifiaza....Pai ori lumineaza,ori matifiaza?Ca mie inca nu mi-e clar...

       Bun,sa trecem la "cum a functionat la mine"
 Cand am ajuns acasa de la posta,primul lucru pe care l-am facut a fost sa testez pudra.Dupa prima aplicare nu mi s-a parut cine stie ce,dar am zis sa-i dau o sansa macar.A doua zi am aplicat cum ma sfatuiau cei de la ELF:verdele in jurul nasului unde pielea e mai rosie(unde am observat o ameliorare),galbenul peste cearcane(si acolo la fel),si pe urma am amestecat culorile si le-am aplicat pe toata fata(de mentionat este faptul ca aplicata asa,pudra este putin alba,dar "blenduita" capata culoarea tenului)
     
        Overall,este o pudra OK,pe care probabil o voi comanda cu prima ocazie in care dau de bani,dar in rest pot spune ca pot trai si fara ea,folosind pudra pe care in mod normal o folosesc de obicei(si acum trebuie sa mentionez ca folosesc compl perf impreuna cu acea pudra,dar compl perf o aplic prima)Ce mi-a placut mie a fost faptul ca nu arata ca faina pe fata si diminueaza roseata si toate cele binisor.Este destul de mare,si are o oglinda fff mare,in care chiar de poti vedea,spre deosebire de alte oglinzi de la pudre(vezi oriflame,vechea pudra visions de acum vreo 2 ani,in care ai capul de 15 ori mai mare,ca atunci cand te vezi in oalele alea de inox cand deschizi frigiderul)



        ELF  Eyelid Primer 





    Ce spune ELF despre acest primer:


Fardul de ochi va avea un aspect mai fin, se va pastra timp indelungat pe pleoape si nu se va aduna in pliul ochiului. Culoarea ultra-nude creste longevitatea nuantei fardului de ochi. Formula usoara se absoarbe rapid în piele, oferind o senzatie confortabila.

                 INSTRUCTIUNI
Aplicati un strat subtire pe pleoape si intindeti. Permiteti uscarea inainte de aplicarea fardului de ochi.

Ce spun eu:

 Ma tem ca nici asta nu face minuni in cazul meu.Aaa,ba da...o minune tot face pt mine...nu imi irita ochii,si asta e mare lucru pt mine.Cu asta a mai crescut putin in ochii mei.

De ce l-am cumparat...? Pt ca orice fard mi se strange in pliul pleoapei,si din cauza asta nu port fard de pleoape,ceea ce ma enerveaza la cuuulme(damn it),desi in ultima vreme am folosit un quad de la Avon care spre surprinderea mea rezista pe pleoapele mele "defecte" si n-am avut nevoie de primer,da na...chimutz sopteste in urechea stanga: "cuuuumpaaaara-ti primeeerrr" si na.....

Ce ma asteptam sa faca?Sa ma scape de problema.Sa va zic ce mi se intampla cu fardurile crema.Dupa 10 minute de la aplicare(da,doar 10) se aduna TOT in pliul pleoapei.Asa ca am folosit primerul,m-am dat cu fard crema,si am asteptat cuminte(fiind convinsa ca de data asta am invins natura)M-am asezat pe canapea si m-am uitat cuminte la "Romanii cica au talent".Intr-o pauza de publicitate mi-am amintit sa verific,si cand am ajuns la oglinda am constatat inevitabilul.....fardul era complet strans,cum arata si pozele(SCARBOASE de altfel) de mai jos:










Asta e creionul pe care l-am folosit




Da,stiu si eu am fost socata(bine,oarecum ma asteptam da na...)






     In orice caz,cu fard "prafos","pudra" s-a comportat chiar bine,nu s-a mai strans nimic in pliul pleoapei

 In concluzie,eu nu il voi mai cumpara,pt ca presimt ca asta pe care-l am deja nu se va consuma prea repede.




              Sper ca nu v-am plictisit prea tare cu postarea asta kilometrica!


                  V-am pupat!!!




                   
  

5 comentarii:

  1. primerul nu ma incanta dar paleta complexion perfection o ador:x.si e pe gata.daca te decizi sa o vinzi ceva mai ieftin,let me know:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ne-ai plictisit:*Foarte informativa postarea:*Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. madlen,nu intentionez sa o vand ca imi este utila cat de cat,o aplic peste pudra si uniformizeaza nuanta tenului,deoarece cateodata mi se pare ca am fata prea portocalie si nu-mi place,si asta mai "albeste"

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim pentru postare.si eu am primerul si chiar da rezultate la fard pudra,nu am incercat cu fard crema,dar probabil acelasi ca si la tine ar fi rezultatul.te pupic

    RăspundețiȘtergere
  5. deci la fard pudra da rezultate,dar la cel crema m-am speriat de-a dreptul...

    RăspundețiȘtergere