joi, 7 aprilie 2011

Femeia care vrea sa devina travestit! ?

           Poate ca sunt in urma cu ''stirea'',dar cert e ca azi am "aterizat" pe Apropo.ro si daca tot m-am trezit acolo,am zis sa citesc si cate ceva,cine stie ce mai gasesc.SI AM GASIT!!! Ceva ce nu pot sa inteleg;poate nu-i asa socant cum mi se pare mie,cine stie,dar oricum,ceea ce mi s-a parut si mai socant(sau cel mai socant,nu stiu ce sa aleg mai degraba) a fost ultima afirmatie(in fine,de fapt intrebare) a asa-zisei "travestit-dar femeie inca-totusi nu pt mult timp" domnisoare.
          
            Dupa ce explica cum anturajul mamei sale era format din travestiti,si cum a crescut inconjurata de acestia, devenind obsedata de ei,cum de la 12 ani VISEAZA sa devina travestit,cum a cheltuit mii de dolari pe operatii estetice pt ca "ador sa arat ca o papusa de plastic",si cum planuieste sa-si scoata nu stiu ce coaste pt a purta corsete cat mai stramte,ne intreaba pe noi,celelalte femei(care de fapt suntem niste sterse,plicticoase,si neinteresante) urmatoarea chestie:"travestitii sunt frumosi si spectaculosi!CE FEMEIE NU SI-AR DORI SA ARATE CA EI?" Ei bine.....eu???
           
             Deci....lasand la o parte cuvintele pe care le-am insirat mai-nainte,va intreb eu pe voi acum....
DE CE AI VISA SA ARATI CA UN TRAVESTIT DIN MOMENT CE ESTI  DEJA FEMEIE?
Pai nu asta incearca travestitii???Sa arate ca femeile....?Daca era barbat mai ca o intelegeam,dar asa...Poate-mi lipseste mie vreun "burlan de la scoc" si nu stiu sa apreciez abstractul,cine stie?
Si "bomboana de pe coliva"/"cireasa de pe tort" este chiar numele....Collagen Westwood. Si ca sa puteti dormi la noapte linistite,pt a nu va bate capul cum arata aceasta Afrodita americanca:
 ....Taaaaaadaaammm:


 Bonus poza din timpul "metamorfozei"



Siiiii...daca sunteti interesate de ceva,puteti da si Like paginii de facebook
  (pe aia va las sa o gasiti voi,nu postez "feisbucurile" altora pe net)




Nu-mi bat joc de ea,dar "come on girl"...



         V-am pupat!!!
                     
          

Un comentariu: