sâmbătă, 2 aprilie 2011

Avon mascaras

           Folosesc produse Avon de mult timp,si pot spune ca am incercat/testat aproape tot ce se putea,asa ca postul asta este dedicat catorva rimeluri de la Avon.

  Supershock mascara





      Eu una nu am fost niciodata impresionata de acest rimel.Peria este mult prea mare,si te manjesti pe pleoapa cand aplici rimelul.De asemenea,tipul asta de periuta nu e potrivit pt genele scurte si rare,pt care trebuie sa aplici de la radacina genelor,pt ca manjeste.

    Apoi,am o problema cu "compozitia" rimelului.La inceput isi face treaba destul de bine chiar si pe genele scurte,dar cand incepe sa se usuce e foarte greu de folosit,si lipeste urat genele.Nu spun ca nu e bun,dar nu e potrivit pt genele scurte,pt care ai nevoie de o periuta subtire pt a aplica de la radacina.


 Supermagnify 



Imi place foarte mult,pt ca are periuta foarte subtire,si se poate aplica foarte bine chiar de la baza genelor,pana in varful lor.
Singura mica problema ar fi ca din cauza faptului ca perii sunt foarte scurti,ramane destul de mult produs pe periuta,si trebuie "curatata" pt ca altfel raman "bucati'' de rimel pe gene.Il recomand pt toate lungimile de gene,dar mai ales pt cele scurte.















Longest lashes ever

 Nu a mai aparut de vreo 3 ani in cataloagele Avon(da stiu,mult timp) dar inca se gaseste in magazinele Avon(asta in orasele care au magazin Avon)
 Cred ca il folosesc de vreo 5 ani,si inaintea lui nu am avut niciun alt fel de rimel,a fost primul rimel pe care l-am cumparat.
      La inceput am folosit si partea neagra impreuna cu cea alba,dar de vreo 2 ani o folosesc doar pe cea alba.Periuta este buna(si de la alb,si de la negru).Partea neagra nu o mai folosesc pt ca am gasit alte rimeluri care imi plac mai mult,dar o folosesc pe cea alba,pt ca separa genele si le alungeste.Multe persoane aplica un strat de rimel negru pt definire,separare,arcuire,alungire,etc,dupa care revin cu inca un strat,dar uneori arata prea incarcate genele,asa ca partea asta alba pregateste(e ca un fel de primer,daca nu chiar primer)genele,dupa care aplici culoarea(ce culoare doresti).Totusi,daca aplici prea mult(adica daca iti faci genele albe)va avea acelasi efect ca in cazul in care aplici doua straturi de mascara,ceea ce mie nu imi place(imi plac genele lungi, "vizibile", efect de gene false,etc,dar nu si cele lipite intre ele).Deci trebuie periuta un pic "curatata" si aplicat ce ramane.
  
      Un lucru care ma enerveaza la cuuuulme(nu doar la asta,la toate rimelurile albe de genul) e faptul ca face genele albe pe partea din spate,mai exact cand inchizi ochiul genele raman albe,si nu negre(am incercat sa aplic mascara negru dar pe urma nu le mai pot arcui la loc,si arata prea incarcat pt gusturile mele).M-am gandit totusi sa le colorez cu cream eyeliner sau ceva de genu',folosind o pensula foarte subtire(asta cand o sa am pensula respectiva,si mai ales timpul necesar)















                                                   V-am pupat!!!




                           

2 comentarii:

  1. eu tocmai mi-am cumparat mascara supershock si am genele micute si vai de capu lor :)) dar... din cintra.. imi dau volum si par mai lungi.. mai dese :D

    RăspundețiȘtergere
  2. la mine n-a functionat supershock deloc,habar n-am de ce...

    RăspundețiȘtergere