sâmbătă, 22 octombrie 2011

Crema Restructuranta Antivergeturi Gerovital Plant!

           Salut. Dupa cum zice titlul, voi vorbi despre lotiunea antivergeturi de la GP.
        In primul rand voi mentiona ca aveam vergeturi groase, lungi si adanci pe brate de la slabiri/ingrasari, motiv pt care mereu port maneca mai lunga :(    (cand spun "adanci" ma refer ca se si simt la atingere)
        La inceput bineinteles, erau rosiatice, apoi au devenit albe.






 GP: Este un produs de intretinere corporala special conceput pentru tratarea vergeturilor si redarea elasticitatii pielii uscate.
Uleiurile naturale de Avocado si Soia previn procesele de imbatranire prematura a pielii, cresc elasticitatea, supletea si gradul de hidratare al pielii lasand o senzatie placuta de catifelare si confort. Extractul organic de Floare de Colt , alaturi de Vitaminele A si E protejeaza fibrele de elastina si colagen.


  Tot ce pot spune e cat primul tub l-am consumat in doar 2 zile :D
  
   Crema are o textura usoara, asa ca am stat cu tubul in mana si am tot aplicat pe brate.
   
   
    Dupa 2 zile am consumat intregul tub, si am vazut primele rezultate: vergeturile si-au pierdut acea culoare alba, un alb stralucitor, lucios care le facea foarte vizibile, ramanand doar liniile adanci in piele. 
   
   
    Am cumparat un al doilea tub care de data asta m-a tinut o saptamana intreaga. Pretul unui tub este 14 lei si are 200 ml.

   
    Aspectul pielii s-a imbunatatit, liniile au mai disparut, dar crema asta trebuie folosita cel putin un an pt rezultate. (adica pt disparitia hartii). Cel putin asa banuiesc, pt ca de vreo 2 luni am intrerupt tratamentul si la bratul dreapt liniile au devenit din nou albe, pe cand la cel stang nu, si sunt la fel de adanci.  

    
    O voi recumpara pt a continua tratamentul, in speranta ca voi scapa cat de cat de ele. Nu pot spune ca m-a dezamagit complet, dar raportul calitate-pret este corect. Probabil ca ceva mai scump dadea rezultate mai bune.
    


    Inca nu pot spune ca e rea, dar nici ca e miraculoasa. Probabil da rezultate foarte bune pe niste vergeturi fine si nou-aparute. 
    O voi mai cumpara si voi mai reveni asupra acestui subiect.




           :*

3 comentarii:

  1. in2 zile?:O...tiam dat mail.sa-mi rasp pls.te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mi se pare chiar eficienta. E mica si trebuie folosita zilnic timp indelungat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna fetelor ,am si eu cateva vergeturi,Am incercat nenumarate creme si geluri dar nu ma in fiecare zi.Cand am vazut ca se aropie vara m am hotarat sa fac ceva ...De vreo 2 saptamani amestec o lingura de zahar cu suc de lamaie proaspat stors si putin ulei de masline de 2 ori pe zi.apoi imi aplic si crema antivergeturi Gerovital.Pot sa va spun ca nu ma astepatm la asemenea rezultate intr un timp atat de scurt cele vinete aproape ca nu au fost iar cele albe sunt ameliorate .in tara aceasta crema costa 15 lei ,iar in Italia costa aproape 30 de euro,aceasta marca este foarte apreciata si cautata ,si costa foarte foarte mult la staini .Uleiul de masline se poate inlocui cu cel de ricin este mai ieftin dar are acelasi efect .

    RăspundețiȘtergere