sâmbătă, 27 august 2011

I'M BACK!

            ...chiar daca poate nici nu mi-ati simtit lipsa...si pe buna dreptate, pt ca recunosc ca nu ma prea omor cu scrisul pe blog, dar asta din mai multe motive, printre care: nu am acces la computer cand "imi vine inspiratia"(un singur computer pt toata familia.damn it!!!), internetul "pica" si nu-si mai face aparitia si cate 3-4 zile, si in primul rand...nu pot spune ca fac foarte des shopping care merita neaparat mentionat pe blog (doar n-o sa scriu pe blog ca mi-am cumparat...absorbante sau betigase de urechi, sau dischete de bumbac...doar daca se dovedesc a fi WOW  :D)          
         

           Trebuie sa marturisesc ca planuiam sa sterg blogul, dar pur si simplu nu m-a lasat inima. M-am hotarat cu greu sa nu o fac. Plus ca nu puteam disparea asa pur si simplu ca si cum nimic nu ar fi existat, ca si cum voi, cele ce mi-ati lasat comentarii (thanks) si mi-ati citit bolboroselile (really,thanks) nu ati fi existat.
Sau ca si cum eu nu as fi existat p-aci, si sa urmaresc blogurile (pt ca am devenit dependenta) din umbra, cand blogul asta a fost creat tocmai din dorinta de a-mi da si eu cu parerea mai mult decat in comentarii.

           
            Intrand acum cateva zile pe blog am constatat cu stupoare ca aveam cu vreo 3-4 followeri in plus.OMG. :D  Ceea ce m-a surprins total. Adica in absenta mea de 6 saptamani, cuiva i s-a parut ca blogul meu e destul de interesant (OMG) incat sa-l urmareasca.
Intamplarea asta m-a bucurat si m-a impulsionat, si, sper eu, voi incerca din rasputeri sa "adun" mai mult "material" de exploatat pe blog.
          
          
           Nu intentionez sa devin "faimoasa" in blogosfera, sau ceva de genul, sincer mi s-ar parea cam ciudat, si sincer si faptul ca atatea fete si chiar si femei imi citesc bolboroselile mi se pare oarecum ciudat.

           
           Nu am de gand, totusi, sa copiez articole de pe anumite site-uri sau sa fac referiri la anumite articole (doar daca nu e ceva ce chiar merita aflat) sa postez despre giveaway-uri (lucru pe care nu-l fac pt ca NICIODATA nu castig nimic), sau alte lucruri de genul. Daca n-am despre ce scrie, nu scriu. Simplu.
Am vazut bloguri care au postari interesante (nu doar despre "beauty"), dar care nu au nici macar un comentariu la vreo postare, dar ei nu renunta, ceea ce m-a facut si pe mine sa nu renunt.

          
            
             In concluzie, toata "nebunia" asta se rezuma astfel: intentionam sa ma retrag, dar o serie de factori m-au influentat sa nu o fac, si sa continui, sa vad ce se intampla mai departe. I just wanted to make some things clear.

Sper sa nu fiti prea dure cu mine cand postez chestii plictisitoare/neinteresante.
Si mi-am dat seama ca atata timp cat va ofer "oaresce" informatii extra, I have served my purpose!


                     V-am pupat!!!

                                          * * * * * * * * * * * * * * * * * *
                                         * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

           

2 comentarii:

  1. Bine ai revenit, asteptam postarile tale interesant si deloc plictisitoare asa cum spui tu(cred ca toate postarile sunt interesante in felul lor)!Te pup si multa bafta!!

    RăspundețiȘtergere