duminică, 28 august 2011

Just smile! You'll feel better!!!

              De cate ori n-am auzit asta? Si se pare ca nu-i doar o chestie d-aia "uplifting", ci chiar functioneaza.
Zilele trecute am vizionat o emisiune foarte interesanta, din pacate nu am prins-o de la inceput, si nici nu mai stiu pe ce program anume (dar sigur era Discovery...something), si o chestiune foarte interesanta mi-a ramas in minte, pt ca mi se pare chiar practica, si tind sa cred ca functioneaza.

          Cica ne-am putea "pacali" creierul, pt a ne putea schimba starea de spirit. Se pare ca are ceva de-a face cu muschii fetei si semnalele care merg la creier.
Cand ne infuriem tindem sa ne incruntam. Deci...daca stam incruntati automat ne inducem o stare de spirit prosta, fara sa vrem, pt ca creierul nu ar face diferenta dintre fata ta incruntata cand esti furios si fata ta incruntata...cand nu esti suparat...sau ceva de genul. Si daca faci o "angry face" sangele pompeaza mai repede si automat te enervezi...pare logic...
           
             Si la fel ar fi si in cazul zambetului. Cand esti suparat, schiteaza un zambet (chiar daca nu esti fericit) si starea de spirit se va schimba...pt ca zambetul reduce stresul (presupun ca elibereaza ceva) deci te vei simti...bine!
Sa ma lamureasca cineva cu experienta in domeniu, sau macar sa ma corecteze daca am eberat (sigur am gresit ceva), sau daca nu am inteles pe deplin.

             Si...legat de muschii fetei...au facut un test. O grupa de voluntari a tinut cate un creion intre dinti si li s-au aratat niste desene amuzante, si cealalta grupa a tinut creioanele intre buze.
Primei grupe i s-au parut mai amuzante desenele (pt ca tinand creionul intre dinti aratau ca si cum ar fi zambit) iar celei de-a doua grupe nu, pt ca tinand creionul intre buze muschii fetei erau orientati in jos, spre deosebire de cealalta grupa care tinand creionul intre dinti practic mima un zambet. Interesant!

           
            Oricum, am aplicat metoda (de-asta am scris postul asta kilometric) si pot sa spun ca functioneaza intr-o oarecare masura..chiar daca nu m-am simtit fericita, cand am zambit parca...ceva s-a schimbat...

             Daca stiti despre ce emisiune e vorba please comment me... Poate e "Weird connections" sau "What's that about?"

Oricum, incercati "trucul" si spuneti-mi daca functioneaza in vreun fel, chiar sunt curioasa...


                              V-am pupat!!!


                         

sâmbătă, 27 august 2011

I'M BACK!

            ...chiar daca poate nici nu mi-ati simtit lipsa...si pe buna dreptate, pt ca recunosc ca nu ma prea omor cu scrisul pe blog, dar asta din mai multe motive, printre care: nu am acces la computer cand "imi vine inspiratia"(un singur computer pt toata familia.damn it!!!), internetul "pica" si nu-si mai face aparitia si cate 3-4 zile, si in primul rand...nu pot spune ca fac foarte des shopping care merita neaparat mentionat pe blog (doar n-o sa scriu pe blog ca mi-am cumparat...absorbante sau betigase de urechi, sau dischete de bumbac...doar daca se dovedesc a fi WOW  :D)          
         

           Trebuie sa marturisesc ca planuiam sa sterg blogul, dar pur si simplu nu m-a lasat inima. M-am hotarat cu greu sa nu o fac. Plus ca nu puteam disparea asa pur si simplu ca si cum nimic nu ar fi existat, ca si cum voi, cele ce mi-ati lasat comentarii (thanks) si mi-ati citit bolboroselile (really,thanks) nu ati fi existat.
Sau ca si cum eu nu as fi existat p-aci, si sa urmaresc blogurile (pt ca am devenit dependenta) din umbra, cand blogul asta a fost creat tocmai din dorinta de a-mi da si eu cu parerea mai mult decat in comentarii.

           
            Intrand acum cateva zile pe blog am constatat cu stupoare ca aveam cu vreo 3-4 followeri in plus.OMG. :D  Ceea ce m-a surprins total. Adica in absenta mea de 6 saptamani, cuiva i s-a parut ca blogul meu e destul de interesant (OMG) incat sa-l urmareasca.
Intamplarea asta m-a bucurat si m-a impulsionat, si, sper eu, voi incerca din rasputeri sa "adun" mai mult "material" de exploatat pe blog.
          
          
           Nu intentionez sa devin "faimoasa" in blogosfera, sau ceva de genul, sincer mi s-ar parea cam ciudat, si sincer si faptul ca atatea fete si chiar si femei imi citesc bolboroselile mi se pare oarecum ciudat.

           
           Nu am de gand, totusi, sa copiez articole de pe anumite site-uri sau sa fac referiri la anumite articole (doar daca nu e ceva ce chiar merita aflat) sa postez despre giveaway-uri (lucru pe care nu-l fac pt ca NICIODATA nu castig nimic), sau alte lucruri de genul. Daca n-am despre ce scrie, nu scriu. Simplu.
Am vazut bloguri care au postari interesante (nu doar despre "beauty"), dar care nu au nici macar un comentariu la vreo postare, dar ei nu renunta, ceea ce m-a facut si pe mine sa nu renunt.

          
            
             In concluzie, toata "nebunia" asta se rezuma astfel: intentionam sa ma retrag, dar o serie de factori m-au influentat sa nu o fac, si sa continui, sa vad ce se intampla mai departe. I just wanted to make some things clear.

Sper sa nu fiti prea dure cu mine cand postez chestii plictisitoare/neinteresante.
Si mi-am dat seama ca atata timp cat va ofer "oaresce" informatii extra, I have served my purpose!


                     V-am pupat!!!

                                          * * * * * * * * * * * * * * * * * *
                                         * * * * * * * * * * * * * * * * * *