luni, 7 februarie 2011

Not another...beauty blog!

     In primul rand,vreau sa va zic ''bine-ati venit'' daca tocmai ati poposit pe blogul meu.De ceva timp urmaresc zilnic bloguri de beauty,si am simtit nevoia sa-mi exprim parerile legate de anumite produse nu doar in comentarii pe diverse bloguri.
       
      In principiu voi face review-uri.Majoritatea vor fi produse Avon,Oriflame,sau produse ''no name''(n-am prea inteles faza cu ''no name'',din moment ce au un ''name'',chiar daca acesta nu e Mac,Chanel,Dior,etc.)M-am gandit sa va anunt din timp, in cazul in care nu folositi sau nu agreati produse de genul.Singurul motiv pt care nu folosesc produse Mac,Sephora,etc e faptul ca nu ma atrag,nici ca pret,nici ca ambalaj,nici ca si calitate,din moment ce au mi-am gasit produsele care mi se potrivesc,si care ma satisfac.
      
        Review-urile mele vor fi SINCERE,nu am niciun interes sau beneficiu.Nu sunt reprezentant la nimic,nu vreau sa vand sau sa fac reclama.Ma puteti intreba orice,incepand de la ingredientele produsului,pretul,poze,swatches.
     Simtiti-va libere in a comenta. I can take it!
     
     Oricum,stiu ca asa cum exista o marca,un produs,potrivit fiecaruia,poate si postarile mele vor interesa pe cineva,oricat de putini ar fi acei ''cineva''.Daca sunteti interesate/interesati eu pot posta oricand,si chiar puteti face sugestii.Cine stie,poate ceva din ceea ce voi posta va va fi de ajutor,sau macar va va satisface dorinta de a avea mai multe review-uri,sau de a vedea anumite produse,swatches,etc.

  P.S. sunt doar la inceput,e prima mea postare,si daca ceva nu e in regula,sa stiti ca e datorita faptului ca n-am rabdarea necesara sa ''designuiesc'' blogul.De asemenea,nu dispun de foarte multe produse,nu sunt o shopaholica (inca..hihihihihi).

                            V-am pupat!!!

                    

2 comentarii:

  1. Buna! Imi place cum ai facut designul blogului :) chiar daca ai doar un post :) .Poate vrei sa participi la concursul organizat aici : http://cosminam.blogspot.com/2011/02/giveaway-by-mewhybecause-asta-mic-tre.html .Daca vrei iti urez succes si poate ti-am dat o idee de promavare a blogului tau (daca doresti asta).Te pup!

    RăspundețiȘtergere