sâmbătă, 16 iulie 2011

Avon Smooth Minerals Liquid Foundation!

                    Buna.
             Am de ceva timp fondul asta de ten, dar bineinteles, am vrut sa-l folosesc ceva timp, inainte de a vorbi despre el.

(dupa cum sper ca se vede,are
mici particule de sclipici,care
mie nu pot sa spun ca-mi
plac,pt ca de aproape se vede
"sclipici" pe fata,lucru care nu-mi
prea place)



Ce spune Avon despre Smooth Minerals Liquid Foundation:     

Formula usoara, aerata, imbogatita cu minerale, ofera pielii o acoperire perfecta, cu aspect natural.           



Ce spun eu:                                                                                                                                                                                                                                              

Este un fond de ten foarte lichid, dar nu as putea spune neaparat cremos, pt ca se usuca repede odata aplicat pe fata, si tocmai datorita faptului ca e lichid si se intinde bine, poti aplica mai mult produs, sau mai putin, in functie de cata acoperire ai nevoie.
Are putere de acoperire medie spre mare, si particule stralucitoare pt iluminarea tenului. Ei bine, aceste particule ilumineza tenul in cazul in care nu se aplica si pudra;in cazul in care pudra se aplica, "luminozitatea" dispare si ramane doar sclipici. Cel putin asta s-a intamplat la mine.

La acest fond de ten cea mai potrivita metoda de aplicare ar fi o stippling brush, sau un buretel/discheta de bumbac, cu care sa "tamponezi", nu sa intinzi/freci/etc. Nu mi se pare ca ar arata prafos pe fata, si eu aplic destul de mult.

Rezista pana la 6-8 ore as spune, asta doar daca nu-ti atingi fata cu mainile din doua in doua secunde.


Pana acum, acesta este fondul de ten care imi place cel mai mult, desi recunosc ca nu am incercat altceva mai "de firma". Il voi cumpara cu siguranta din nou. Singura nemultumire, daca o pot numi asa, ar fi ca nuanta cea mai deschisa, Ivory, este putin cam inchisa, si astfel diferenta dintre fata si gat este clar vizibila. Eu rezolv oricum acesta chestiune cu putin autobronzant aplicat pe gat, sau aplic pudra Complexion Perfection de la ELF care mai albeste putin, pt ca uraaaasc fata mai portocalie decat gatul, mi se pare scarbos, nu glumesc, ma ia cu dureri de stomac.


Sper ca v-au ajutat in vreun fel bolboroselile mele, in cazul in care voiati informatii extra despre acest produs, pt ca banuiesc ca deja exista destule review-uri despre el.



V-am pupat!!!

                                                                                                                              

duminică, 3 iulie 2011

Avon Ideal Shade Pressed Powder!

                Buna, si bine v-am regasit.
           Vreau sa vorbesc putin despre pudra de fata pe care o folosesc de aproape doi ani, si pe care cred eu ca o voi folosi pt mult timp de-acum incolo.




           Prima data cand mi-am cumparat-o a fost redusa si a costat 20 de lei, fata de 30 cat costa in mod normal. De atunci au trecut aproape 2 ani si sunt la a patra cutiuta, si o cumpar doar cand apare in catalog la 20 de lei, chiar daca nu am pe moment nevoie de ea.


        Imi place pt ca acopera bine imperfectiunile, uniformizeaza tenul, fata nu arata prafoasa, si nici nu usuca fata, asta daca nu pui prea mult. Pe mine ma tine cateva luni, cu toate ca o folosesc zilnic, si din abundenta.
Singura chestiune care ma nemultumeste ar fi faptul ca la Avon nuantele deschise sunt putin cam inchise pt tenul foarte deschis, la pudre si fdt, unde chiar trebuie sa-ti nimeresti nuanta pt a nu avea fata portocalie si gatul alb. Mie personal mi se face greata, nu stiu de ce...pitici pe creier.


In concluzie, imi place, si o recomand.



V-am pupat!