joi, 28 aprilie 2011

Ce spune prima litera a numelui despre tine?

            Buna.Asta-i o postare "copy-paste" dar am vrut sa va arat articolul.Sursa este Kudika.ro. Daca vreti, il puteti citi acolo.Daca nu,cititi-l aici:
   Tadaaaam:

Litera A

Elemente definitorii: prietenie, dragoste, voiosie.

Calitati: Esti o fire sociabila, foarte prietenoasa si ambitioasa. Incapatanata din fire, iti urmaresti cu precizie scopurile si nu renunti pana in momentul in care reusesti ceea ce ti-ai propus. Ai un simt al imaginatiei foarte bine dezvoltat si esti atrasa de tot ce inseamna frumos si lux.

Defecte: Uneori dai dovada de nesiguranta si incertitudine. Nu esti adepta schimbarilor deoarece teama de necunoscut te infricoseaza.

Litera B

Elemente definitorii: romantism, fidelitate, calm.

Calitati: Esti o fire sensibila, cu trasaturi fizice frumoase si emani feminitate prin toti porii. Te atasezi foarte repede de o persoana, fiind adepta relatiilor de lunga durata. Esti cu zambetul pe buze tot timpul, chiar si in cele mai dificile momente.

Defecte: Uneori dai dovada de o gelozie exagerata, fiind foarte posesiva nu doar cu partenerul de viata, ci si in ceea ce priveste prietenii tai.

Litera C

Elemente definitorii: rafinament, eleganta, incapatanare.

Calitati
: Esti o persoana creativa, avand un simt al esteticului foarte bine dezvoltat. Dai dovada de feminitate si eleganta tot timpul si reusesti sa te faci placuta in orice mediu social prin stilul tau unic de comunicare.

Defecte: Incapatanata din fire, iti place sa iti expui punctul de vedere in preajma prietenilor. Uneori esti mult prea exigenta cu cei din jurul tau si nu stii sa iti accepti defectele.

Litera D


Elemente definitorii: prietenie, incapatanare, corectitudine.

Calitati: Esti o persoana corecta, deschisa si foarte prietenoasa. Nu suporti conflictele si faci tot posibilul pentru a evita certurile si momentele tensionate. In dragoste dai dovada de afectiune, fidelitate si devotament.

Defecte: Iti place sa domini si sa te simti superioara fata de cei din jurul tau.

Litera E

Elemente definitorii: sociabilitate, comunicare, aventura.

Calitati: Foarte deschisa si sociabila, stii sa te faci placuta si reusesti sa iti faci cu usurinta prieteni. Urasti rutina si ajungi sa te plictisesti foarte repede, fiind tot timpul in cautare de noi aventuri, care sa iti solicite imaginatia.

Defecte: Spiritul tau libertin ii poate rani pe cei din jurul tau, in special pe partenerul de viata.

Litera F

Elemente definitorii: devotament, compasiune, prietenie.

Calitati: Esti o persoana sensibila, timida si temperata. Cei din jurul tau iti apreciaza corectitudinea si lupta cu tine insati pentru a te autodepasi pe plan profesional. Ai numerosi prieteni datorita loialitatii neconditionate de care dai dovada.

Defecte: Perfectionista din fire, esti atenta la orice detaliu si vrei ca totul sa fie ca tine.

Litera G

Elemente definitorii
: perfectionista, dinamica, eleganta.

Calitati: Te numeri printre persoanele care iubesc luxul si tot ce este frumos. Generoasa din fire, dai dovada de afectiune tot timpul si reusesti sa tii alaturi de tine familia si persoanele dragi. Pe plan profesional, iti uimesti superiorii prin corectitudinea si pofta de munca de care dai dovada.

Defecte: In momentele in care esti ranita, ajungi sa te inchizi in tine si pierzi conexiunea cu lumea exterioara.

Litera H

Elemente definitorii
: devotament, stabilitate, rezistenta.

Calitati: Ai o personalitate foarte puternica si dai dovada de foarte multa incapatanare atat pe plan profesional, cat si in ceea ce priveste viata privata. Reusesti intotdeauna ceea ce iti propui uimesti prin calmul si rezistenta pe care le ai in conditiile de stres.

Defecte: Uneori, slujba ajunge sa iti acapareze tot timpul, viata sentimentala fiind trecuta pe plan secund.

Litera I

Elemente definitorii: sociabilitate, prietenie, intelegere.

Calitati: Esti o persoana foarte comunicativa, cu multi prieteni si cunostinte. Reusesti sa te integrezi foarte repede intr-un nou mediu sau cerc de prieteni datorita farmecului natural. Iti place mult sa iti petreci timpul in preajma celor apropiati.

Defecte: Uneori te transformi intr-o persoana incapatanata, dornica de atentie si faci orice pentru a fi ascultata.


Litera J

Elemente definitorii: energie, pozitivism, activitate.

Calitati: Esti o fire activa, careia ii place sa se bucure de viata. Energica si ambitioasa, nu te descurajezi in momentele de criza si reusesti sa treci destul de usor peste toate obstacolele. Iti place sa socializezi, insa urasti sa stai in preajma persoanelor care dau dovada de ipocrizie si falsitate.

Defecte: Uneori ajungi sa fii foarte impulsiva si sa iti ranesti prietenii din cauza comportamentului tau.

Litera L

Elemente definitorii: fragilitate, sensibilitate, prietenie.

Calitati: Esti o fire emotiva si sensibila, insa surprinzi lumea din jurul tau prin ambitia si eforturile pe care le faci pentru a progresa pe toate planurile. Reusesti sa iti valorifici foarte bine atuurile si dai dovada de calm si perseverenta in situatiile de criza.

Defecte: Uneori, stilul tau unic de viata te poate indeparta de prieteni din cauza faptului ca acestia nu iti pot intelege sentimentele.

Litera M

Elemente definitorii
: sinceritate, incapatanare, senzualitate.

Calitati: Esti o persoana organizata si foarte atenta la detalii. Calmul cu care iti urmaresti scopurile ii sperie pe cei din jurul tau, insa iesi victorioasa in toate actiunile pe care le faci. Inteligenta si descurcareata, sa te axezi pe cariera si vrei sa progresezi in viata.

Defecte: Uneori dai dovada de posesivitate si incapatanare.

Litera N

Elemente definitorii: loialitate, armonie, echilibru.

Calitati: Esti o persoana intuitiva, cu o imaginatie foarte bine dezvoltata. Comunicativa si energica, simti nevoia ca tot timpul sa te afli in competitii, sa iti expui punctul de vedere si sa socializezi. Pe plan sentimental, esti adepta relatiilor de lunga durata, pentru tine fidelitatea si respectul reciproc reprezentand cheia relatiei perfecte.

Defecte: Uneori devii superficiala din cauza faptului ca ajungi sa dramatizezi si sa iti pierzi calmul.

Litera O

Elemente definitorii: libertate, prietenie, aventura.

Calitati: Iti place foarte mult sa te bucuri de viata, sa te distrezi si sa iti petreci timpul alaturi de persoana iubita. Esti o fire sociabila, cu foarte multi prieteni si niciodata nu iti pierzi timpul stand degeaba. Iti plac calatoriile, vacantele, excursiile neplanificate.

Litera P

Elemente definitorii: ambitie, generozitate, prietenie.

Calitati: Ai o personalitate puternica si reusesti sa faci fata oricarei probleme, analizand cu atentie fiecare decizie si pas care trebuie facut. Cu un simt al imaginatiei foarte bine dezvoltat, esti intr-o lupta continua cu tine insati si vrei sa iti depasesti latura intelectuala prin activitati dificile, care necesita multa munca si timp.

Defecte: Iti este teama sa nu fii dezamagita, iar uneori pari distanta si ajungi sa faci lucruri care nu te caracterizeaza.

Litera R

Elemente definitorii: calm, prietenie, independenta.

Calitati: Esti o fire generoasa, prietenoasa si plina de viata. Reusesti foarte repede sa te faci placuta intr-un cerc nou de prieteni. Stilul tau modest si rezervat iti este de mare ajutor pe plan profesional, reusind sa castigi increderea sefilor intr-un timp foarte scurt.

Defecte: In situatiile de criza, te pierzi foarte repede si nu stii cum trebuie sa procedezi.

Litera S

Elemente definitorii: feminitate, senzualitate, eleganta.

Calitati: Esti o persoana eleganta, care este constienta de atuu-rile sale si reuseste sa le puna in valoare cu ajutorul tinutelor provocatoare si de bun gust. Pasionala si romantica, te indragostesti foarte repede, lasandu-te prada sentimentelor.

Defecte: Uneori, ajungi sa iti sufoci prietenii prin grija exagerata pe care le-o porti.

Litera T

Elemente definitorii: distractie, libertate, originalitate.

Calitati: Esti o persoana care iubeste aventura si vrea sa traiasca fiecare clipa ca si cum ar fi ultima. Reusesti sa treci peste orice problema cu zambetul pe buze si uimesti prin originalitate si nonconformism.

Defecte: Esti foarte incapatanata si nu tii cont de parerile celor din jurul tau.

Litera U

Elemente definitorii: senzualitate, prietenie, loialitate.

Calitati: Esti o fire sensibila, cu un aspect fizic foarte placut. Iti place sa fii in centrul atentiei, sa faci o impresie foarte buna in cercul tau de prieteni. Loiala din fire, ai nevoie de un partener care sa te inteleaga si sa iti fie alaturi tot timpul.

Defecte: Uneori iti ascunzi sentimentele, dand dovada de falsitate in fata cunostintelor.

Litera V


Elemente definitorii: intuitie, inteligenta, incapatanare.

Calitati: Esti o persoana echilibrata si temperata, care apreciaza sinceritatea si modestia. In ceea ce priveste viata privata, esti adepta loialitatii neconditionate si ai destul de putini prieteni deoarece nu suporti ipocrizia. Iti place sa asculti si sa oferi sfaturi.

Defecte: Uneori ajungi sa fii foarte critica si exigenta cu propria persoana.

Litera Z

Elemente definitorii: emotiva, sensibila si pasionala.

Calitati: Esti o fire cu sentimente profunde, care se ataseaza foarte repede de orice persoana cu care interactioneaza. Dai dovada de devotament si incredere, ajungand sa fii placuta de majoritatea prietenilor tai.

Defecte: Fiind foarte sensibila, poti fi ranita foarte repede si ajungi sa iti pierzi increderea in propria persoana.


           Nu prea cred eu in chestiile astea,dar asa de amuzament merg.
                    V-am pupat!!!



        

 

Ha Ha Ha :))))

           Buna.Ieri,am trimis doua comentarii,si am ras cu lacrimi de cuvintele care mi-au picat la verificare.
Stiu ca ma amuz repede,si poate nu o sa va para atat de amuzant precum mi-a parut mie.Dar gata cu vorba, "o imagine spune cat 1000 de cuvinte"  :)))) sper sa va dati seama cu ce alte cuvinte din lb romana sau engleza se potrivesc.







               :)))))))))))


                            V-am pupat!!!

marți, 26 aprilie 2011

"Colective" haul!!!

           Buna,am revenit.
       Ieri am fost la mall si mi-am luat niscavai lucrusoare,pe care de-abia astept sa vi le arat!
       
       E prima data cand fac un post de genu',si nu stiu care va fi reactia generala, sper doar ca nu va da impresia unui post de genu'  "Look what I got,and how much I spent!" 
       Am luat....
        Geanta din Kenvelo (marca SXE...eu una n-am mai auzit de ea,dar am "gugaluit-o" si am gasit si alte modele,si chiar filmulete pe YouTube...)

    Pasta de dinti "Pearl Drops" pt albirea dintilor. (singura pasta de dinti pe care o folosesc)

      Cercei bufnita...yeeey in sfarsit am gasiit!!!La magazinul Leonardo.[am citit azi pe un blog ca exista in varianta argintie,dar eu n-am stiut, era singura pereche bufnita :((]





     Am o obsesie pt accesoriile cu bufnite,si cat de curand colectia se va mariiii!







         

        Siiiii....cateva lucrusoare pe care le-am luat acum cateva luni, dar care au cam zacut  nepurtate,si care ar trebui scoase la purtat curand...

 

 


Tricouri din Takko sau New Yorker...nu mai stiu...


                                                 funny shirt :))


   Hanorac animal print...arrrhh..trebuia sa-mi fi luat pe maro,parea mai "autentic"
                                                                       Turcoaz, culoarea mea preferata


                 Si cam atat...m-am "bagat" in banii pe care ii stransesem pt paleta NYX de 78 de culori,si un set de pensule,care ajung peste 2 saptamani,si pe care nu stiu cu ce le voi plati  :(
 


Despre asta vorbesc...



                                 V-am pupat!!!

             * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
            * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *              
                                                                                          


    

luni, 25 aprilie 2011

GIVEAWAY FataCuParulDeFoc!!!

            Buna.Tocmai am aflat despre giveaway-ul asta,si bineinteles ca a trebuit sa ma inscriu, sunt o "giveaway junkie".Premiile sunt super si constau in...mai bine dati click AICI si minunati-va.


             Paste fericit!!!

                V-am pupat!!!

             * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
            * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

duminică, 24 aprilie 2011

Cheap makeup!

           ...sau "no name".Acum cateva zile am citit pe blogul Antoniei un post despre produsele de makeup ieftine vs cele scumpe.Mi-a placut ce-a scris,si in mare parte sunt de acord.Coincidenta(sau nu?),in aceeasi zi(sau era a doua zi?in fine) am citit pe un blog (am cautat in blogroll dar n-am gasit blogul respectiv,cred ca nu l-am adaugat) o prima postare,iar fata spunea ca va face review-ri si la produse "no name" pt ca detine cateva,si unele sunt destul de bune(cam ce am zis si eu in primul meu post).
       
            Si asa mi-a venit ideea acestui post.Nu pot sa nu recunosc faptul ca am incercat produse "no name" de atatea ori,fie pt ca erau ieftine,fie pt ca mi s-a pus pata,fie pt ca aveau ambalaj dragut (:D).Si tocmai de asta v-as putea indica cele care sunt mai bunicele,cele care nu,cele care le-ar putea inlocui pe unele ceva mai scumpe,dar care fac acelasi lucru (gen pensula pt sprancene),sau cele cu care sunt de acord,si cele cu care NU sunt de acord.
            So let's just get down to business...


                    1.Fardurile de pleoape


        
           Ei bine,da,sunt de acord cu cele "mono"(adica cele cu o singura culoare,just in case you were wondering what the heck I was talking about).Consider ca un bun primer este cel care "face" toata treaba.Daca nu ai un primer bun,pana si cele mai bune farduri se pot strange in pliul pleoapei dupa cateva ore bune,si oricat de putin s-ar aduna,tot e enervant.
           
            Nu de multe ori am vazut culori superbe,la pretul de 3 lei bucata,si bineinteles am sarit pe ele,ca daca tot sunt ieftine... Cele pe care le-am incercat eu,Butterfly,Vollare,etc,chiar mi-au placut.Culorile erau superbe,foarte pigmentate,chiar mi-au placut.Cum am spus,un primer bun (chiar daca e si acela ieftin,pt ca sunt persoane care au pleoape uleioase sau uscate,si de asta depinde ce primer ti se potriveste,de-aici si pretul primerului) face toata treaba,si chiar si fardurile "no name" vor tine si vor arata foarte bine.
            
            Deci nu e nevoie sa investesti saci cu bani in farduri de pleoape scumpe,daca esti o persoana cu buget restrans,sau daca esti la inceput,si nu esti sigura pe abilitatile tale intr-ale makeup-ului.Poti experimenta cu acestea.Totusi,nu spun sa ramaneti la acestea(doar daca va plac,si itrunesc toate calitatile pe care le cautati),e normal ca odata cu timpul sa treci la alt "nivel",sau in cazul in care decizi sa devii makeup artist sau mai stiu eu ce,va trebuie sa cumperi alt gen de machiaj pt clientii tai.
  


                "Sumar": sunt de acord,sunt perfecte pt persoanele cu buget restrans,sau pt persoanele care de-abia au descoperit machiajul.   


                DAR,totusi,nu mi-a placut nicio trusa de farduri din categoria "no name",desi stiu fete care sunt multumite,mie pur si simpu nu imi plac.Cele pe care le-am nimerit au fost foarte prafoase,nepigmentate,si de o calitate mult mai proasta decat cele "mono".Astea chiar nu le recomand.Sunt ieftine,si nu am pierdut o suma extraordinar de mare,dar cu acei bani puteam lua altceva,sau ii puteam strange pt a cumpara altceva.
               
               Si,ca sa va dau un exemplu,va zic patania mea cu ultima trusa de genu' cumparata ever.Anul trecut prin iunie trebuia sa merg la o nunta,si eram un fel de domnisoara de onoare (desi n-au fost si cavaleri de onoare la nunta respectiva) asa ca am vrut sa ma machiez mai "special" dar ce aveam prin trusa nu-mi placea (nu ma intrebati de ce,ma mai apuca din cand in cand).Mi s-a pus pata,si intr-o ora libera in care n-a venit o profa la scoala,o colega m-a luat cu ea la un magazin cu gablonturi si machiaj de genul din apropiere,unde fugim de fiecare data cand vreo profa nu vine.Uitandu-ne pe-acolo am gasit o trusa destul de interesanta la pretul de 7 lei,si bineinteles,am cumparat-o.Cand am ajuns acasa si am incercat-o,mi-a cazut fata...In secunda in care am pus pensula pe fard,s-a transformat in sclipici...SCLIPICI...nu aiurez,era SCLIPICI.Exact din-ala care-l cumperi la borcanel.Nici nu va imaginati ce tare m-am enervat.
             
               In concluzie,trusele sunt mult mai proaste din punct de vedere calitativ (cel putin cele pe care le-am nimerit eu),si NU le recomand. Poate pe cele cu pret pana in 5 lei,dar nu mai scumpe.








Astea-s cele pe care le mai am.Cel alb il folosesc pe post de highlighter.Paleta cu pricina nu o mai gasesc.

















                      2.Eyelinerele


          
              In general sunt destul de bune,mai ales eyelinerul  Ada,pe care eu il cumpar din cand in cand la pretul de 1 leu,care este si singurul eyeliner pe care il folosesc.Am folosit mai multe branduri,de la Avon,pana la altele mai scumpe,dar eu il prefer pe asta,este ieftin,si pt cat de des folosesc eyeliner,asta e numai bun.

              Se intampla intr-adevar sa nimeresc cate unul mai uscat,dar pt 1 leu,nu ma crizez,si ma duc si cumpar altul.In cazul in care va doriti un eyeliner waterproof cele "no name" de obicei se stie ca nu prea au si calitatea asta,deci n-o sa mearga.

              Eyeliner lichid n-am incercat decat o singura data,dar am nimerit unul de o calitate incredibil de proasta,care la demachiere,nu se "inmuia",ci se rupea in bucatele,care se cam lipeau de piele si erau greu de "dezlipit".Soramea foloseste eyeliner lichid zilnic,un eyeliner "no name" dar ea nu a patit nimic de genu',deci exista si mai bune.




                     "Sumar":cele Ada sunt O.K.,ieftine(deci perfecte pt persoanele cu buget restrans,sau la inceput)
si eyelinerele lichide sunt destul de bune,dar nu eu una nu as da mai mult de 6-8 lei pe un astfel de produs,mai bine as astepta si as strange mai multi banuti pt ceva mai calitativ.




                   3.Fondul de ten


             
            Si am ajuns si la partea care starneste cele mai multe discutii in contradictoriu.Fondul de ten "no name".A-l folosi,sau a nu-l folosi.


            Primul meu fond de ten a fost "no name".Pe vremea aia nu prea stiam ce si cum,dar stiam ca voiam fond de ten.Asa ca prima data cand am vazut unul accesibil(pe vremea aia 2 lei,deci numai bun pt buzunarul de-atunci)am si luptat pt el cu o prietena cu care intrasem in magazin,si care era pe punctul de a-l inhata.
L-am folosit si nu,nu am patit nimic,inca traiesc...da...Cum ziceam,nu cosuri,nu alergii,nu bube,etc.Stiu ca dintotdeauna am avut tenul sensibil,dar nu am patit nimic.Dupa ce mi-am terminat tubul de fond de ten minune, am vazut o oferta intr-un catalog Avon si am trecut pe fond de ten de la Avon (mai precis Color Trend).

               Bun,back to "no name".Acum cateva luni,am intrat intr-un magazin cu gablonturi si farduri,si am vazut fondul de ten pe care il folosisem cu cativa ani in urma,si anume primul meu fond de ten.De dragul vremurilor apuse,si din cauza ca ma apucase nostalgia l-am cumparat,la pretul de 3 lei,si bineinteles ca l-am si incercat la un moment dat.
Tin sa mentionez ca incercasem tot felul de produse,si nu stiu de la care (poate de la mostrele alea afurisite de prin mall-uri,habar n-am) am capatat tot felul de alergii,le-am tratat,au reaparut,etc,si de la multe fonduri de ten aveam (acum nu mai am probleme grave,Doamne-ajuta) tot felul de alergii si mancarimi.Unde vreau sa ajung e ca am folosit fondul asta de ten,si nu am avut nicio problema din acest punct de vedere.Ba chiar l-am folosit si pe post de anticearcan,si pe pleoape,unde aveam o alergie mai mare,de toata frumusetea de la primerul acela in tub,de la Oriflame.Si nu am avut mancarimi,nu mi-a provocat nicio reactie alergica,nimic.Un timp l-am folosit ca si baza (ofera o oarecare acoperire,si e hidratant) sub fondul de ten pe care il folosesc zilnic,dar si pe post de anticearcan,pana s-a terminat si nu am mai cumparat altul.Zilele trecute am intrat in alt magazin de gablonturi,unde l-am vazut si acolo,si bineinteles ca l-am cumparat.Cu siguranta il voi folosi,si poate voi mai cumpara cand se termina actualul.Dar altul "no name" sincer nu as incerca,si inteleg de unde vine teama fetelor de a incerca asemenea fonduri de ten.

              Sincer,nu as incerca alt fond de ten "no name",dar stiu persoane care folosesc,si nu sunt prea multumite,si carora le-am spus sa-si cumpere macar un fond de ten Avon care e 10 lei,sau unul Oriflame, tot cu 10 lei,si vor fi mult mai multumite.


               4.Pudra pt fata

          La fel ca si in cazul fondului de ten,prima mea pudra de fata a fost "no name",mai precis "Cobra"(nu stiu daca mai exista,stiu ca am mai vazut-o de cateva ori prin magazine cu gablonturi la pretul de 5 lei,dar asta a fost acum ceva timp).N-am mai folosit de atunci pudra de fata "no name" ("atunci" insemnand cativa ani),dar aia a fost buna la momentul respectiv,si intrunea calitatile pe care le cautam atunci la o pudra [adica sa acopere cosurile :))))]. N-am avut nici de la asta reactii adverse. 

          Ce le spun eu fetelor cand le aud vorbim sau daca sunt intrebata,e urmatorul lucru: "Mai bine pt inceput,daca nu ai destui bani,ia-ti o pudra Avon.Pana dai 5 lei pe asta,mai pui 5 saptamana viitoare,si ti-o cumperi pe aia de la Avon".
Eu stiu ca n-am avut nicio reactie adversa de la fondul de ten si pudra "no name",dar nu pot garanta pt altii,asa ca decat sa indemn "copii" la "prostii" mai bine ii indrept spre ceva cat de cat mai O.K. 

          Daca sunt de acord cu folosirea pudrei de genul?
Pai...nu chiar,dar daca tii mortis,asta este,treaba ta, I'll get over it.       

             5.Blush,bronzer,highlighter 

         In general sunt de acord cu astea,atata timp cat sunt pigmentate, si arat bine odata aplicate.
         Dar n-as cumpara mai scumpe de 10 lei.As strange bani si as cumpara altceva. 


              6.Pensulele "no name" 

        Sunt de acord cu pensulele pt pudra,blush,pt sprancene,pt gene,si cam atat. Momentan folosesc pensule "no name" din acelea retractabile pt pudra si blush.Imi plac pt ca pot modifica perii pensulei cum vreau,o pot face un fel de pensula kabuki,o pot lasa cu perii mai lungi,etc.
         Au costat in jur de 5 lei bucata,dar imi plac,au perii moi.Astept sa-mi vina comanda de peste mari si tari,cu pensule mai bune,dar pana atunci le folosesc pe-astea,dupa care una dintre ele o voi purta in poseta (dat fiind faptul ca au capac).
         Le recomand,dar pe cele cu perii moi.

        
         Pensula pt sprancene.Am una de ani de zile,cumparata de maicamea,si confiscata de mine,bineinteles,care-mi place.
Pt mine cam toate sunt la fel, "no name", "ELF", "Oriflme",etc, important e sa perieze sprancenele. 

         Pensula pt ochi.Sunt de acord doar cu cele care au perii moi, care imita parul natural,sunt o alternativa destul de buna la cele scumpe.
Dar am vazut cateva din plastic atat de dure incat nu-mi imaginez cum se presupune ca ar trebui sa le suporti pe ochi.Si nu numai asta, dar pot cele din plastic (si ma refer la plastic-plastic) sa  pastreze culoarea pe ele fara sa cada?Eu mi-am cumparat o pensula de ochi de la Avon si am fost dezamagita,n-am folosit-o,pt ca e din plastic din-acela grosolan,si fardul cade de pe pensula,nu se lipeste.
       Cele "no name" imitatie de par natural mai sunt cum mai sunt, dar cele de plastic sunt neaparat de evitat! 


           

                 Siiiiii....cu asta inchei postul asta kilometric!!! 

              Va urez un Paste Fericit voua,dar si familiilor voastre!!! 


                     V-am pupat!!!
                    
           * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
           * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

         

sâmbătă, 23 aprilie 2011

Paste Fericit!!!

                        O postare "scurt si la obiect",in care:


             Va urez Paste fericit,sanatate,liniste sufleteasca,si bineinteles tot ceea ce va doriti,si...nu in ultimul rand...va doresc un iepuras cat mai darnic posibil.


                                           Capodopera din anul asta